Kakelverse blogs
en (k)ei fijne
recepten

Voor een kakelverse blog keer je regelmatig terug op deze pagina. Of je scharrelt wat rond op onze social mediakanalen natuurlijk. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte!

Erik's zachtgekookte eitje

Een recept waar de fijne smaak van een kipcaravan-ei het beste tot zijn recht komt: een zacht gekookt eitje!

Refugee Team

Egg&People werkt samen met het Refugee Team. Daarmee helpen we statushouders, die de Nederlandse taal en cultuur nog niet machtig zijn, sneller in te burgeren. Wij geloven dat iedereen een grote of kleine bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Zo komen we met elkaar verder!

Hulpboer Michiel

Michiel is hulpboer van het eerste uur bij Egg&People. Hij vindt het heerlijk om de hele dag tussen de kippen te werken. Michiel vertelt jou graag zijn verhaal!

Het verhaal van Stichting Prisma

Voor Stichting Prisma is de samenwerking met Egg&People een stap naar waardevol werk en werken met duurzaamheid. Vanuit beide bedrijven is er een missie naar een duurzamere toekomst. 

Lees verder
Onze kip-caravan in Oeganda

Op 13 juli ging onze kip-caravan richting Oeganda. Onze kip-caravan gaat naar stichting Angel’s Center in Oeganda om een duurzame geldstroom voor de families met gehandicapte kinderen te genereren. Samen met legpluimveehouder Frank de Ronde reist onze kippenboer Peter van Agt over een maand naar Oeganda om de kipcaravan mee te installeren. De pluimveehouders besloten om gezamenlijk een kip-caravan te doneren aan de stichting.


Omelet: Simpel en super lekker!

Behoefte aan een eiwitrijk ontbijt of een vullende lunch? Lees dan verder!


Een klassieker: gevulde eieren

De klassieker op elk feestje of tijdens pasen: gevulde eieren. Super makkelijk om zelf te maken met dit recept.

The Founding
Fathers

De sociale onderneming Egg&People is ontstaan vanuit passie; een droom van Peter van Agt en Erik van den Oord. Peter zag tijdens zijn vakantie in Oostenrijk een mobiele pluimveestal en besloot dat als er zich ooit een kans zou voordoen, hij op diezelfde wijze kippen zou gaan houden.

Lees verder
data-aos-duration="800">