Eitjes met
‘n fijne nasmaak

Aan onze eitjes kun je proeven dat de kippen de ruimte hebben gehad, met liefde door onze hulpboeren zijn verzorgd en gezonde voeding hebben gehad.

Verse kruiden en insecten uit de natuur

De eieren van Egg&People zijn uitvoerig getest en wat blijkt: ze komen steeds beter uit de test! Ze hebben een grotere dooier en het dagelijkse scharrelrecept van verse kruiden en insecten uit de natuur geeft de eieren hun eigen, bijzondere smaak. Ook weten we dat onze kippen door hun voeding een betere spijsvertering hebben. En wat zeker meespeelt: Egg&People eieren zijn altijd kakelvers!

Wat verder opvalt is dat de schalen van de eieren sterker zijn, ondanks dat onze kippen ouder worden. Want hoe harder de schaal, hoe gezonder de kip. Het zal alles te maken hebben met het feit dat de kippen van Egg&People zo goed verzorgd en dagelijks geknuffeld worden door onze hulpboeren.

“Lekker rondreizen in een mobiele
kipcaravan en elke paar werken op een andere plek rond scharrelen.”

Ons eierdoosje

De kippen van Egg&People hebben het gewoon goed. Want wat is er nou fijner dan lekker rondreizen met de mobiele kipcaravan waardoor ze dicht bij huis steeds een nieuwe omgeving verkennen. Waar ze elke paar weken op een andere plek rondscharrelen, op zoek naar voedsel in een natuurlijke omgeving.

Bovendien verpakken we onze eieren in een biobased doosje van bermgras of aardappelzetmeel. Zo denken wij na over verpakkingen waarin jouw eitje heel blijft en daarnaast ook nog eens duurzaam is. Dat zorgt voor een nóg betere nasmaak!