Het verhaal
van de kip, het ei
en de mensen

Dat je als consument, bedrijf of organisatie met een eitje het verschil kan maken had je misschien niet verwacht. Toch is het zo! Wij vertellen je er graag meer over. 
Over de kip. Het ei. En de mensen.

Eitjes met
‘n fijne nasmaak

De eieren van Egg&People voelen goed én ze zijn ook gewoon lekkerder. Dat vinden we niet alleen zelf, maar dat blijkt ook uit verschillende tests. De eieren hebben een grotere dooier en een sterkere schaal.

Ontdek het ei

Onze kippen hebben
altijd een beter leven

Wij brengen geen voer naar de kippen, maar we brengen de kippen naar het voer. Naar verschillende natuurgebieden, waar ze lekker kunnen rondscharrelen. Dat zorgt voor heerlijke eieren én vooral voor blije kippen!

Lees verder

De beste
hulpboeren

Met Egg&People zorgen we niet alleen voor lekkere eitjes en blije kippen. Het belangrijkste is dat we bijdragen aan een meer duurzame veehouderij, sociale inclusie en arbeidsparticipatie. Maak kennis met onze hulpboeren.

Lees hun verhaal

Onze kippen
slapen in de
kipcaravan

Onze blije kippen worden gehouden in mobiele stallen, naar eigen ontwerp van boer en founder Peter van Agt. Overigens zitten ze er alleen ’s nachts in, want overdag zijn ze druk met rondscharrelen in de natuur.

Lees verder

Wil jij ook een kipcaravan?

Ben jij (pluimvee)ondernemer en ben jij enthousiast over Egg&People? Dan kun je meedoen en lokaal je eigen Egg&People beginnen. Je staat er niet alleen voor, want de coöperatie Eggstra staat je graag terzijde!

Lees verder