Elk mens heeft
zijn eigen verhaal

Het prachtige verhaal over de kip en het ei zou geen verhaal zijn zonder de mensen die Egg&People mogelijk maken, ondersteunen en een warm hart toedragen.

Refugee Team

Egg&People werkt samen met het Refugee Team. Daarmee helpen we statushouders, die de Nederlandse taal en cultuur nog niet machtig zijn, sneller in te burgeren. Wij geloven dat iedereen een grote of kleine bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Zo komen we met elkaar verder!

Hulpboer Michiel

Michiel is hulpboer van het eerste uur bij Egg&People. Hij vindt het heerlijk om de hele dag tussen de kippen te werken. Michiel vertelt jou graag zijn verhaal!

Voor Stichting Prisma is de samenwerking met Egg&People een stap naar waardevol werk en werken met duurzaamheid. Vanuit beide bedrijven is er een missie naar een duurzamere toekomst. 

Onze kip-caravan in Oeganda

Op 13 juli ging onze kip-caravan richting Oeganda. Onze kip-caravan gaat naar stichting Angel’s Center in Oeganda om een duurzame geldstroom voor de families met gehandicapte kinderen te genereren. Samen met legpluimveehouder Frank de Ronde reist onze kippenboer Peter van Agt over een maand naar Oeganda om de kipcaravan mee te installeren. De pluimveehouders besloten om gezamenlijk een kip-caravan te doneren aan de stichting.

Lees verder
The Founding
Fathers

De sociale onderneming Egg&People is ontstaan vanuit passie; een droom van Peter van Agt en Erik van den Oord. Peter zag tijdens zijn vakantie in Oostenrijk een mobiele pluimveestal en besloot dat als er zich ooit een kans zou voordoen, hij op diezelfde wijze kippen zou gaan houden.